ua en ru

ВР сьогодні розгляне проект Податкового кодексу в урядовій редакції, який був зареєстрований напередодні

Верховна Рада (ВР) України 16 червня розгляне проект Податкового кодексу в урядовій редакції, який був зареєстрований напередодні 15 червня. Про це йдеться в порядку денному роботи ВР, передає кореспондент РБК-Україна.
Також нардепи мають розглянути проект закону "Про внесення змін до Кримінального кодексу України" (щодо посилення відповідальності за незаконне позбавлення права власності на житло), проект закону про внесення змін до закону України "Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України".
Також, нардепи мають проголосувати за включення до порядку денного сесії проекту постанови про звільнення Анатолія Могильова з посади міністра внутрішніх справ України. Нагадаємо, що цей проект постанови підготував нардеп від фракції НУ-НС Борис Тарасюк.
Також парламентарі планують розглянути проект постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) ВР з питань розслідування фактів системної бездіяльності посадових осіб Львівської міськради та Львівського міського голови Андрія Садового при вирішення проблеми Грибовицького сміттєзвалища.

Також ВР сьогодні розгляне призначення Президентом України Віктором Януковичем Сергія Вінокурова на посаду судді КСУ.