ua en ru

Суд залишив службову квартиру екс-депутату, який очолював проросійську партію в Криму

Суд залишив службову квартиру екс-депутату, який очолював проросійську партію в Криму Фото: Олександр Черноморов

Екс-депутат Черноморов потрапляє під статтю 125 Житлового Кодексу України

Дарницький районний суд залишив екс-нардепу Олександру Черноморову службову квартиру в Києві. Про це свідчить рішення райсуду Києва від 26 квітня, передає "Наші гроші".

"Черноморов, згідно зі статтею 125 ЖКП, входить в перелік осіб, яких не можна виселяти з службових жилих приміщень без надання іншого житла, - наголошується в повідомленні.

Наголошується, екс-нардеп - пенсіонер за віком та інвалід ІІ групи довічно. Дочка Черноморова - одинока мати та її малолітній син не підлягають виселенню з службового приміщення без надання іншого житла.


"Народний депутат отримав службове житло на період повноважень, по закінченні певного періоду (3 місяці) повинен був звільнити займане житло, а в разі відмови - підлягає виселенню в судовому порядку без надання іншого жилого приміщення", - підкреслюється в повідомленні.

Зазначимо, що Черноморов - співзасновник кримської республіканської громадської організації "Російський рух Криму".

Також він у 2013 році він очолював кримську організацію партії "Руський блок" (з травня 2014 діяльність цієї партії заборонена в Україні, так як вона закликала до повалення конституційного ладу і порушення територіальної цілісності України).

Нагадаємо, раніше Володимир Кличко вручив сертифікати на квартири 10 чорнобильцям.