ua en ru

ВР визначиться щодо позбавлення громадянства Артеменко після рішення профільного комітету, - Парубій

ВР визначиться щодо позбавлення громадянства Артеменко після рішення профільного комітету, - Парубій Фото: народний депутат Андрій Артеменко

Парламент розгляне питання після рішення комітету з питань організації та роботи ВР

Питання про позбавлення українського громадянства народного депутата Андрія Артеменка буде винесене на розгляд парламенту після рішення комітету з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради. Про це сьогодні на погоджувальній раді голів фракцій та голів комітетів заявив спікер Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Щодо Артеменко буде рішення регламентного комітету, і кадрові питання відразу з'являться у сесійній залі на розгляді", - заявив Парубій.

Також голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак закликав народних депутатів розглянути законопроект про подвійне громадянство.

Нагадаємо, раніше на прес-конференції 14 травня президент України Петро Порошенко підтвердив позбавлення громадянства Артеменко.

"Справді, я підписав указ і це, до речі, робилося не тільки мною, а й іншими президентами, щодо припинення українського громадянства з різних обставин, в тому числі і у зв'язку з не виходом з іноземного громадянства, коли воно було надане", - заявив Порошенко.