ua en ru

ВР розпочне роботу з розгляду виборчих кодексів і змін до бюджету, - Парубій

ВР розпочне роботу з розгляду виборчих кодексів і змін до бюджету, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Парубій розповів про порядок денний Ради на поточний тиждень

Верховна Рада України розпочне поточний пленарний тиждень з розгляду двох виборчих кодексів та внесення змін до державного бюджету на 2017 рік. Про це сьогодні на погоджувальній раді голів фракцій і керівників комітетів заявив спікер Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Пропонується, щоб ми завтра почали роботу з розгляду двох виборчих кодексів. Крім того, на завтра пропонується блок питань державного бюджету України. Я звернувся б до уряду та в комітет, щоб ви між собою визначили та погодили, які з питань державного бюджету ми зможемо завтра розглянути", - зазначив Парубій.

За його словами, також на цьому тижні парламент розгляне три питання з протидії торгівлі людьми. Крім того, в середу, 8 листопада, у сесійну залу будуть винесені ратифікації угод і проект закону про житлово-комунальні послуги. У четвер пропонується розглянути урядовий законопроект про приватизацію державного майна і блок аграрної політики.

Нагадаємо, раніше в Раді спрогнозували дату голосування за проект про реінтеграцію Донбасу. Зокрема його можуть винести в сесійний зал 14-17 листопада.