ua en ru

ВР Криму затвердила зміни в структурі Радміну

Сьогодні Верховна Рада Автономної Республіки Крим (АРК) затвердила зміни в структурі Ради міністрів Криму. Відповідне рішення ухвалене сьогодні на пленарному засіданні ВР АРК, передає кореспондент РБК-Україна.
"За" висловилися 82 з 83 депутатів, які взяли участь у голосуванні.

Відповідно до прийнятого рішення, Міністерство регіонального розвитку та будівництва АРК перейменовано на Міністерство регіонального розвитку та житлово-комунального господарства АРК, Міністерство ЖКГ АРК реорганізоване шляхом його приєднання до Міністерства регіонального розвитку і ЖКГ АРК.
Міністерство освіти і науки АРК перейменовано на Міністерство освіти і науки, молоді та спорту АРК.
Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту АРК реорганізоване шляхом його приєднання до Міністерства освіти і науки, молоді та спорту АРК.
Міністерство економіки АРК перейменовано на Міністерство економічного розвитку і торгівлі АРК.
Рескомітет АРК з торгівлі і захисту прав споживачів реорганізовано шляхом його приєднання до Міністерства економічного розвитку і торгівлі АРК.
Міністерство культури і мистецтв АРК перейменовано на Міністерство культури АРК.
Республіканський комітет АРК у справах релігій реорганізовано шляхом його приєднання до Міністерства культури АРК.Міністерство аграрної політики АРК перейменовано на Міністерство аграрної політики і продовольства АРК.
Республіканська державна інспекція закупівель та якості сільськогосподарської продукції при Раді міністрів АРК і Державна інспекція з нагляду за технічним станом машин і устаткування при Раді міністрів АРК реорганізовані шляхом їх приєднання до Міністерства аграрної політики і продовольства АРК.
Створений Республіканський комітет АРК з будівництва та архітектури. При цьому ліквідовано Головне управління з матеріального резерву, оборонно-мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення Ради міністрів АРК.
Міністерство транспорту і зв'язку АРК реорганізовано у Республіканський комітет АРК з транспорту і зв'язку.
Міністерство промислової політики, палива та енергетики АРК реорганізовано в Рескомітет АРК по паливу, енергетиці та інноваційній політиці.
Міністерство праці та соціальної політики АРК перейменовано на Міністерство соціальної політики АРК.