ua en ru

Можливість введення надзвичайного стану в Авдіївці поки не розглядається, - МінТОТ

Можливість введення надзвичайного стану в Авдіївці поки не розглядається, - МінТОТ Фото: ситуація в Авдіївці (facebook.com-lugdsns)

Сьогодні за участі представників міжнародних організацій відбудеться нарада щодо ДФС

Можливість введення надзвичайного стану в Авдіївці (Донецька область) наразі не розглядається. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) у Twitter.

"Можливість введення у Авдіївці надзвичайного стану місцевого значення поки не розглядається", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні, 20 квітня 2018 року, за участі представників міжнародних організацій відбудеться нарада щодо супроводу співробітників Донецької фільтрувальної станції (ДФС) до та з підприємства як гарантії безпеки від обстрілів бойовиків.

Нагадаємо, після обстрілів 17 квітня ДФС припинила роботу, що привело до припинення водопостачання Авдіївки. Наразі у місті організовано підвіз води. Крім того, за інформацією МінТОТ, запасів води в Авдіївці, у місцевих резервуарах, вистачить на 4 дні.