ua en ru

Комунальники можуть знести паркан біля будівлі "Інтера", - Білоцерківець

Комунальники можуть знести паркан біля будівлі "Інтера", - Білоцерківець Фото: паркан біля "Інтера" (джерело фото - m.kievvlast.com.ua)

Комунальники видали припис власникам телеканалу надати документи, що підтверджують законність встановлення огорожі навколо офісної будівлі. Якщо документи не будуть надані, паркан погрожують знести. Про це радник мера Києва Віталія Кличка Дмитро Білоцерківець написав на сторінці у Facebook.

"Сьогодні комунальниками було видано припис на встановлений паркан біля будівлі телеканалу "Інтер". Якщо найближчим часом не будуть надані документи, що підтверджують законність встановлення паркану, у чому я, м'яко кажучи, сильно сумніваюся, і паркан не буде прибраний добровільно, то він може бути демонтований комунальними службами міста", - написав Білоцерківець.

Сьогодні комунальниками було видано припис на встановлений паркан біля будівлі телеканалу Інтер. Якщо найближчим часом...

Опубліковано Dmitriy Belotserkovets 6 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, будівлю телеканалу "Інтер" обнесли парканом після підпалу на початку вересня 2016 року.

Атаки на телеканал не припинялися протягом кількох наступних днів.

Пізніше транспортна комісія Київради виступила проти передачі земельної ділянки на вул. Дмитрівська, 30 у володіння "Інтера".