ua en ru

Біля Водяного відбулося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками

Біля Водяного відбулося бойове зіткнення сил АТО з бойовиками Фото: українські військові

За день було зафіксовано близько 40 обстрілу бойовиків

Біля селища Водяне (Донецька область) сьогодні, 14 січня, відбулося бойове зіткнення сил антитерористичної операції (АТО) з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Бандити продовжують інтенсивно обстрілювати позиції ЗС України в основному на донецькому та артемівському напрямках. Так, під вогонь противника далі потрапляють наші опорні пункти в районі Пісків, Досвідченого, Авдіївки, Новгородського, Погоди та Луганської. Найпопулярнішими видами озброєння у загарбників є стрілецьку зброю, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. По опорним пунктам сил АТО у Новгородського окупанти двічі били з 82-мм мінометів. Крім того, біля селища Водяне на маріупольському напрямку відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою противника", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики обстрілювали у Водяному позиції одного з українських підрозділів. Загалом, з початку дня бойовики близько 40 раз обстріляли сили АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 годину 14 січня 2016 року:З початку доби бойовики проросійських НЗФ ма...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 14 января 2016 г.

Нагадаємо, сторони конфлікту в Україні спробують повністю припинити вогонь з 14 січня 2016 року.