ua en ru

Біля управління СБУ у Львові знайшли саморобний вибуховий пристрій

Біля управління СБУ у Львові знайшли саморобний вибуховий пристрій Фото: біля УСБУ у Львові знайшли саморобний вибуховий пристрій

Виявлений предмет нагадував термос, обмотаний скотчем, з електричними дротами

У Львові сьогодні вранці, 29 лютого, біля управління Служби безпеки України (СБУ) виявили саморобний вибуховий пристрій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ Національної поліції у Львівській області.

"Сьогодні, 29 лютого о 08:05 у міліцію на оперативну лінію 102 надійшла інформація від чергового управління Служби безпеки України у Львівській області про підозрілий предмет, схожий на вибуховий пристрій, виявлений біля громадської приймальні УСБУ на вулиці Вітовського", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що виявлений предмет нагадував термос, обмотаний скотчем, з електричними проводами. Правоохоронці досліджували знахідку і знешкодили її. За попередніми даними, це був саморобний вибуховий пристрій, однак остаточно стверджувати це можна буде після висновку експертів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 вересня 2015 року біля будівлі Служби безпеки України в Одесі стався вибух.