ua en ru

Біля українського посольства в Греції підпалили автомобілі співробітників установи

Біля українського посольства в Греції підпалили автомобілі співробітників установи Фото: згорілі авто біля українського посольства в Греції (twitter.com/amna_newseng)

Здійснюється цілодобове спостереження за дипустановою

В ніч з 19 на 20 січня група невідомих осіб підпалили приватні автомобілі співробітників посольства України в Греції. Про це повідомила речник МЗС України Мар'яна Беца в ефірі "112 Україна".

"Ми не виключаємо, що це було скоєно радикалами під впливом Росії. До речі, першими про це повідомили російські сайти в Греції", - зазначила Беца.

На місце події були негайно викликані бригада пожежників і поліція, яка вже почала розслідування. Також здійснюється цілодобове спостереження за дипустановою.

Також вона сказала, що найближчим часом глава МЗС Павло Клімкін проведе телефонну розмову з міністром Греції.

Спікер додала, що в результаті протиправних дій ніхто не постраждав.

Біля українського посольства в Греції підпалили автомобілі співробітників установиБіля українського посольства в Греції підпалили автомобілі співробітників установи

Фото: палаючі авто біля українського посольства в Греції (newpost.gr/ellada)

Нагадаємо, раніше глава МЗС Павло Клімкін повідомив, що посольство України в Греції закидали "коктейлями Молотова". Інцидент стався вночі, так що в результаті події ніхто не постраждав.