ua en ru

Біля Станиці Луганської бойовики обстріляли опорний пункт українських військових

Біля Станиці Луганської бойовики обстріляли опорний пункт українських військових Геннадій Москаль

У Станично-Луганському районі вчора вночі, 15 квітня 2015 р., й сьогодні, 16 квітня 2015 р., після півночі кілька разів велися бойові дії. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Близько 21:40 у районі рибгоспу між бойовиками та українськими військовими спалахнула перестрілка із застосуванням автоматичної зброї та гранатометів. А сьогодні після півночі блокпост наших силовиків, розташований за 500 м від будівлі райдержадміністрації в центральній частині Станиці Луганської, бойовики обстріляли з мінометів. Вогонь вівся з берега Сіверського Дінця, окупованого так званою ЛНР. У результаті обстрілів ніхто з мирних мешканців не постраждав, інформації про поранених військових не надходило", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що крім Станично-Луганського району бойові дії зафіксовані ще в кількох точках на лінії розмежування вогню. Між Кримським і автодорогою Бахмутка кілька разів спалахували перестрілки. На околиці Новотошківки зранку "працювали" гранатомети та стрілецька зброя. Опівночі позиції наших військових у Троїцькому (Попаснянський район біля Дебальцева) бойовики обстріляли з танка. А перед Катеринівкою (Попаснянський район) опорний пункт українських силовиків, починаючи з 18:00 й до півночі, періодично обстрілювали з автоматичної зброї. У всіх випадках житло й інфраструктура населених пунктів не постраждали.

Нагадаємо, штаб АТО зафіксував зменшення кількості обстрілу з боку бойовиків.