ua en ru

Біля Ради мітингують близько 6 тис. прихильників ПР

У Києві на підтримку курсу Президента України Віктора Януковича у Маріїнському парку мітингують, станом на 13:15, близько 6 тис. активістів.

У Києві на підтримку курсу Президента України Віктора Януковича у Маріїнському парку мітингують, станом на 13:15, близько 6 тис. активістів. Про це заявив голова ради директорів будівельної компанії "Інноваційні технології в будівництві", комендант наметового містечка прихильників ПР Олександр Зінченко, передає кореспондент РБК-Україна.
На мітингу зібралися люди з Чернігівської, Черкаської, Луганської, Донецької областей, а також АР Крим.

"Тут робітники, вчителі, викладачі університетів, працівники музеїв, шахтарі, а так само представники офісних працівників, студенти, пенсіонери", - сказав він.

На його думку, більшість шахтарів представляють приватні шахти, з причини більш спокійного ставлення до відпусток співробітників.

Комендант наметового містечка, повідомив, що переніс свій офіс в наметове містечко, а тому у співробітників, які підтримують владу, є можливість поєднувати роботу і мітинг.

Координатор наметового містечка прихильників ПР Андрій Кучер також повідомив кореспонденту про часті провокації в бік мітингуючих.

Так, за словами координатора, тільки за понеділок з території мітингу вивели 2 людей, які на думку охоронців, вели себе підозріло і чекали камер, щоб виставити провладних мітинг з негативної сторони.

Крім цього, комендант Олександр Зінченко повідомив, що за два тижні було схоплено, вивезено в КМДА і побито близько 5 людей. Андрій Кучер також говорив про випадки захоплення активістів.