ua en ru

Біля Чонгара прикордонники затримали військовослужбовця чеченського батальйону "Схід"

Біля Чонгара прикордонники затримали військовослужбовця чеченського батальйону "Схід" Російської Федерації.

Біля Чонгара прикордонники затримали військовослужбовця чеченського батальйону "Схід" Російської Федерації. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні вранці прикордонний наряд, який здійснював патрулювання в прикордонному регіоні поблизу населеного пункту "Чонгар", затримав представника ЗС Російської Федерації. Ним виявився уродженець Чечено-Інгушської АРСР 1985 року народження, військовослужбовець в/ч 27777 Сусаров Рамзан", - йдеться в повідомленні.

У багажнику автомобіля, на якому пересувався військовослужбовець, були виявлені автомат АК та 180 набоїв до нього, пістолет Макарова, а також військова форма одягу та бронежилет.

Під час перевірочних заходів з'ясувалося, що він проходить службу в Чеченський батальйон "Схід". Також він повідомив, що цей батальйон передислокований в АР Крим і розміщений в Джанкої і що він є стрільцем-помічник гранатометника.

В даний час уточнюються обставини інциденту. Після проведення фільтраційних заходів військовослужбовця ЗС РФ буде передано іншим правоохоронним органам.