ua en ru

Загоряння бензовозу в Пакистані: кількість загиблих зросла до 148 осіб

Загоряння бензовозу в Пакистані: кількість загиблих зросла до 148 осіб Фото: загоряння бензовозу в Пакистані (Maan Ali twitter)

Десятки постраждалих від загоряння бензовозу в Пакистані знаходяться в критичному стані

Число загиблих в Пакистані під час пожежі при аварії бензовоза зросла до 140 осіб. Про це повідомляє AP, посилаючись на інформацію місцевої служби порятунку.

"Кількість загиблих в результаті пожежі з бензовозом в Пакистані зросла до 148 осіб. Серед загиблих були чоловіки, жінки та діти", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, ще десятки людей, постраждалих під час інциденту, знаходяться в критичному стані.

Так, трагедія сталася, коли сотні жителів сусіднього села зібралися на місці перекинутого бензовозу, щоб зібрати паливо. За однією з версій, іскра від безлічі автомобілів і мотоциклів, які мчали на місце дорожньо-транспортної пригоди, яка стала причиною загоряння пального.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число загиблих Пакистані під час спалаху при аварії бензовоза зросла до 140 осіб. Бензовоз перекинувся на національній трасі приблизно в 100 кілометрах на північний захід від Мултана. Він їхав з південного портового міста Карачі у Лахор, провінції Пенджаб, коли водій втратив контроль і розбився.