ua en ru

Загоряння бензовозу в Пакистані: кількість загиблих зросла до 140 осіб

Загоряння бензовозу в Пакистані: кількість загиблих зросла до 140 осіб Фото: загоряння бензовозу в Пакистані (HumayonSuleman twitter)

Поліція не змогла оточити район ДТП

Число загиблих в Пакистані під час пожежі при аварії бензовоза зросла до 140 осіб. Про це повідомляє Alarabiya.

"У неділю в Пакистані перекинувся бензовоз, в результаті чого загинули більше 140 осіб, які кинулися на місце дорожньо-транспортної пригоди, щоб зібрати витік палива", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, поліція намагалася оточити район, але не змогла протистояти безлічі жителів села, які пробилися, щоб дістатися до вантажівки. Сільські жителі бігли до переверненого танкеру з каністрами, щоб зібрати паливо, яке витікало на місці ДТП.

Так, бензовоз перекинувся на національній трасі приблизно в 100 кілометрах на північний захід від Мултана. Він їхав з південного портового міста Карачі у Лахор, провінції Пенджаб, коли водій втратив контроль і розбився.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Пакистані щонайменше 123 людини загинули і кілька десятків отримали поранення через пожежі бензовозу у місті Бахавалпур, що розташований в центральній частині країни. Очевидці кажуть, що причиною пожежі могли стати сигарети, які курили люди, що підійшли до бензовозу.