ua en ru

Війська РФ отримали команду до 25 березня очистити Крим від української армії, - неофіційні дані

Війська Російської Федерації отримали команду до 25 березня 2014 р. очистити Крим від української армії.

Війська Російської Федерації отримали команду до 25 березня 2014 р. очистити Крим від української армії. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"За оперативними даними групи "Інформаційне Опір", російські окупаційні війська в Криму отримали команду з Москви "очистити півострів від вогнищ опору українських військ до 25 березня", - написав Тимчук.

Крім того, за його даними, в Сімферополі при безпосередній участі представників ФСБ РФ формуються спецгрупи для відправки в міста східних областей України для дестабілізації ситуації.

Основний контингент спецгруп - колишні співробітники української міліції в Криму, які перейшли на бік РФ.

Нагадаємо, Президент Росії Володимир Путін дав доручення керівникам ряду федеральних міністерств і відомств забезпечити до 29 березня 2014 р. затвердження в установленому порядку планів організаційно-штатних заходів щодо створення в Республіці Крим та місті Севастополі територіальних органів федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів, передбачивши за необхідності зміну штатної чисельності відповідних органів і підрозділів.