ua en ru

"Войнушки" в Києві: огляд знижок на пейнтбол від "Покупон"

"Войнушки" в Києві: огляд знижок на пейнтбол від "Покупон"

Портал групових знижок, акцій і промо-кодів "Покупон" підготував для фанатів пейнтболу і для тих, хто цікавиться тільки тактичними іграми, добірку цікавих локацій в Києві. Величина знижок досягає 60%.

Пейнтбол — тактична гра, в якій гравці стріляють один в одного спеціальними желатиновими кульками, наповненими фарбою. Спочатку пейнтбол — з 40-х років минулого століття — використовувався для маркування дерев і великої рогатої худоби. Ідея перетворити перетворити пристрою для стрільби — маркери — ігрове зброю — народилася у Великобританії і з початку 80-х років почався активний розвиток пейнтбольної індустрії.

В Україну пейнтбол прийшов у 1994 році. У країні більш ніж за 20 років виникла маса пейнтбольних клубів, міських та природних ігрових локацій і величезна кількість прихильників — любителів і професіоналів. Любительська гра у пейнтбол проводиться для розваги і як спортивної дисципліни. Професійне спрямування застосовують спецслужби та інші підрозділи для тренувань і підготовки операцій.

У серпні 2017 року київські гравці в пейнтбол і гості столиці можуть вибрати кілька цікавих пропозицій зі знижкою від 35 до 60%.

Одні з найбільших знижок пропонує центр спортивного пейнтболу "Експрес" на Лівому березі. Організатори локації запрошують в групи від 8 до 14 осіб. Діють спеціальні умови для компаній. У вартість входить прокат спорядження на одну годину і 100 куль для кожного гравця.

Пейнтбольний клуб AvAks пропонує знижку до 47% групах до 14 осіб. Всі гравці проходять обов'язковий інструктаж. Кожному гравцеві для гри з обов'язковим суддівством надається вся необхідна екіпіровка, озброєння і 200 кульок з фарбою.

Спеціально для дітей на ВДНГ діє пейнтбол під відкритим небом Blaster Wars. Дізнатися, скільки коштує пейнтбол для самих маленьких, коли і на яких умовах надається знижка, можна на сайті "Покупон".

Пейнтбольний клуб CrossFire з 7 липня пропонує дисконтний сертифікат на пейнтбол для компанії 6, 8 або 10 чоловік в будь-який день тижня зі знижкою до 39%. Один з найбільших у Києві, клуб під відкритим небом CrossFire також забезпечує учасників усім необхідним: инструктажом, професійним суддівством, екіпіровкою, зброєю і фарбою. Скористатися дисконтними пропозицією клубу можна до кінця вересня.

Пейнтбольний клуб For.Rest 22 червня запустив знижкову акцію, яка триватиме до 30 вересня. Приємною родзинкою для втомлених, але задоволених гравців, стане альтанка з мангалом на 2 години, яка входить у вартість послуги.

Повна інформація про знижки в рамках послуги "Пейнтбол Київ" викладено у відповідному розділі сайту "Покупон".

Крім пейнтболу сервіс групових знижок Покупон" пропонує різні види активного і розваг в Україні: стрільби з лука, лазертаг, авіація, екстремальний відпочинок, розваги на воді, квести і багато чого іншого.

Контакти:
www.pokupon.ua