ua en ru

Війна відкинула розвиток Луганська на багато років назад, - мер

Війна відкинула розвиток Луганська на багато років назад.

Війна відкинула розвиток Луганська на багато років назад. Про це заявив міський голова Луганська Сергій Кравченко в зверненні до жителів міста, передає його прес-служба.

"Збройний конфлікт на нашій землі забрав сотні життів мирних луганчан, багато отримали поранення і травми, зруйновані житлові будинки, об'єкти інфраструктури. Те, що будувалося і створювалося десятиліттями нашими батьками і дідами, які відбудовували місто після Великої Вітчизняної війни, то що за останні роки нам вдалося зробити і побудувати в Луганську, руйнувалося за лічені години і навіть хвилини. Війна не тільки затримала розвиток міста, але й відкинула його на багато років назад", - підкреслив Кравченко.

Він висловив надію, що після встановлення режиму припинення вогню продовжаться консультації сторін і конфлікт на Донбасі буде врегульовано шляхом переговорів і дипломатії.

"Як Луганський міський голова головним завданням вважаю відновлення життєзабезпечення Луганська, а також участь у переговорних процесах заради встановлення миру", - зазначив Кравченко.

Нагадаємо, Луганськ 42-й день залишається без води, світла та зв'язку.