ua en ru

На відновлення доріг і мостів Донецької області виділено 135 млн гривень, - Зубко

На відновлення доріг і мостів Донецької області виділено 135 млн гривень, - Зубко Фото: Зубко обіцяє відновити міст через р. Казенний Торець до кінця 2016

До кінця року зруйнований міст через р. Казенний Торець відновить роботу

З Державного фонду регіонального розвитку виділено 135 млн гривень на відновлення дорожньої інфраструктури в Донецькій області. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко під час виконання робіт з відбудови мосту через р. Казенний Торець на трасі Київ-Харків-Довжанський, передає прес-служба Мінрегіонрозвитку.

В тому числі, передбачено ремонт шести мостів, три з яких будуть повністю реконструйовані, а ще три - в місті Краматорськ - відремонтовані.

"Слов'янськ стає символом позитивних змін. Вже до кінця року зруйнований російськими окупантами міст через р. Казенний Торець відновить роботу. Будівельні роботи розпочаті. Загальна вартість проекту становить 37,2 млн грн. З них майже 33,5 млн грн. - кошти Державного фонду регіонального розвитку. Завершення робіт заплановано на грудень 2016 року", - зазначив Зубко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що початок ремонту дороги Київ-Харків-Довжанський планується на березень 2017 року.