ua en ru

Вороненкова поховали на Звіринецькому кладовищі в Києві

Вороненкова поховали на Звіринецькому кладовищі в Києві Фото: похорон Вороненкова

Загалом на кладовищі було 20 близьких Вороненкову людей та журналісти

Колишнього депутата Держдуми Росії Дениса Вороненкова, якого 23 березня застрелили в центрі Києва, поховали 25 березня на території напівзакритого Звіринецького кладовища у столиці. Про це повідомляє телеканал Еспресо.TV.

Зазначено, що на похорон політика прибули його дружина Марія Максакова, депутат Держдуми РФ від Новосибірська, який живе в еміграції, Ілля Пономарьов, а також російська активістка Ольга Курносова.

Крім того, на похороні був присутній український народний депутат Антон Геращенко. Загалом на кладовищі було 20 близьких Вороненкову людей та журналісти.

Повідомляється, що коли труну опустили, Максакова промовила останнє слово, подякувала чоловіку. Вдова також подякувала Україні за те, що прийняла її з покійним уже чоловіком.

Своєю чергою Пономарьов пообіцяв помститися за Вороненкова.

Водночас раніше Геращенко повідомив журналістам біля Володимирського собору, що Пономарьову і Маскаковій надано державну охорону.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві розпочалося прощання з убитим напередодні екс-депутатом Державної думи РФ Денисом Вороненковим.