ua en ru

Питання Порошенку не узгоджувались з АП, - прокурор

Питання Порошенку не узгоджувались з АП, - прокурор Фото: Петро Порошенко дав свідчення по справі Януковича (president.gov.ua)

Жодних запитань суду до Петра Порошенка не узгоджували з Адміністрацією президента

Прокурор у справі щодо держзради Віктора Януковича повідомив, що питання для допиту петра Порошенка не узгоджувались із Адміністрацією президента. Про це заявив прокурор по справі у залі суду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Жодних питань з Адміністрацією президента не було узгоджено",- сказав прокурор.

Також він висловив думку про те, що адвокати побоялися задавати питання по суті Петру Порошенку і вдалися до питань, які не стосуються суті справи.

Петра Порошенка по справі Віктора Януковича допитували дистанційно протягом майже години. Протягом допиту Порошенко пояснив, чому не прибув до суду свідчити особисто.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що захист екс-президента України Віктора Януковича проситиме про повторний допит Петра Порошенка. Адвокат Віталій Сердюк уточнив, що захист не встиг поставити Петру Порошенко усі запитання.

Додамо, що головуючий суддя Оболонського районного суду вимушено перервав допит свідка Петра Порошенко у справі щодо держзради Віктора Януковича. Таким чином, судове засідання продовжиться вже завтра, 22 лютого. Зазначимо, що стадія допиту свідків обвинувачення закінчилася і 22 лютого має розпочатися стадія допиту свідків захисту.