ua en ru

Питання Клюєва та Мельничука розглянуть завтра на ранковому засіданні Ради, - нардеп

Питання Клюєва та Мельничука розглянуть завтра на ранковому засіданні Ради, - нардеп Фото: засідання Верховної Ради

Причиною перенесення розгляду стало рішення регламентного комітету

Питання зняття недоторканності з народних депутатів Сергія Клюєва та Сергія Мельничука планується розглянути завтра, 3 червня 2015 р., на ранковому засіданні Верховної Ради України. Про це у своєму Facebook повідомив нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко.

"Голосування про позбавлення Клюєва та Мельничука недоторканності планують перенести на середу вранці. Причина - рішення регламентного комітету не розтиражоване, подання генпрокурора також не роздано депутатам. Плюс обговорення питання може зайняти півтора години - півгодини для прокурора, півгодини для Клюєва і півгодини для Мельничука (плюс виступ запитання від фракцій і депутатів)", - написав Лещенко.

Голосування про позбавлення Клюєва і Мельничука недоторканості планують перенести на середу зранку. Причина - рішення ре...

Posted by Сергій Лещенко on 2 Июнь 2015 г.

При цьому він висловив сумнів щодо того, чи вистачить голосів за зняття недоторканності з вищевказаних нардепів.

Питання Клюєва та Мельничука розглянуть завтра на ранковому засіданні Ради, - нардеп

фото: рішення регламентного комітету

У свою чергу нардеп від БПП Мустафа Найєм уточнив, що питання про зняття недоторканності з Клюєва буде поставлений на голосування завтра в 10:30.

"Підтвердили Гройсман і Парубій особисто", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше спікер Ради Володимир Гройсман заявив, що питання Клюєва та Мельничука буде розглянутий парламентом після отримання рішення регламентного комітету.