ua en ru

Питання Гостиного двору на сьогоднішньому засіданні Київради розглядатися не буде - Герега

Депутати Київради сьогодні не будуть розглядати проект рішення щодо Гостиного двору. Про це на засіданні Київради заявила секретар Київради Галина Герега, передає кореспондент РБК-Україна.

"Проект рішення не узгоджений в комісіях. Він в комісіях не розглядався. Сьогодні ми продовжуємо сесію, яку почали на минулому засіданні. Формувати порядок денний ми сьогодні не будемо і рішення по Гостиному двору розглядатися також не буде", - сказала Герега.

Вона також зазначила, що до сьогоднішнього дня не надійшли пропозиції щодо обговорення цього питання в ході круглого столу. "Пропозиції не надійшли, але я думаю, що такий круглий стіл буде проводитися за участю депутатів. Він проводився в п'ятницю за участю Михайла Кучука... Але я думаю, що це тільки перший етап і ми повинні продовжувати спілкування, оскільки ми повинні напругу навколо цієї конфліктної ситуації зняти", - додала секретар Київради.

Також вона спрогнозувала, що сьогодні надійдуть пропозиції від голів фракцій Київради щодо формування відповідної робочої групи.

Нагадаємо, у вересні Київська міська рада передала публічному акціонерному товариству "Укрреставрація" земельну ділянку площею 1,02 га під будівлею Гостинного двору на Подолі для реконструкції під торгово-офісний центр.

Читайте також: На території Гостиного двора в Києві відбулася бійка між охороною та громадськими активістами, - МВС