ua en ru

Наліт на банк у Парижі: звільнено всіх захоплених заручників

Ситуація із заручниками у столиці Франції завершилася благополучно. Озброєний чоловік, який взяв у полон чотирьох співробітників банку в Парижі, здався поліції, всі заручники звільнені.

Ситуація із заручниками у столиці Франції завершилася благополучно. Озброєний чоловік, який взяв у полон чотирьох співробітників банку в Парижі, здався поліції, всі заручники звільнені, передає "Росія 24".

Озброєний чоловік взяв у заручники співробітників підрозділу банку CIC, розташованого в Парижі. Про це повідомляла місцева радіостанція RTL.

Інцидент стався на Авеню де-Гобелен у 13-му окрузі Парижа. Чоловік був озброєний двома пістолетами.

Наліт на банк у Парижі: звільнено всіх захоплених заручників

(Фото: ЕРА)

За попередніми даними, в руках зловмисника перебували четверо банківських службовців.

Згідно з іншими відомостями, під загрозою - життя двох співробітників фінансового закладу. Спочатку заручників було четверо, але двох із них чоловік відпустив. За даними France24, в паризькому банку звільнено трьох із чотирьох раніше захоплених заручників.

У ході розпочатих переговорів злочинець заявив, що йому ніде жити, і зажадав квартиру для себе і свого сина.

Будівля банку оточена поліцією. Не виключено, що незабаром вона піде на штурм.

Нагадаємо, в березні ц.р. у Донецьку був затриманий зловмисник, який захопив у заручники жінку в будівлі компанії "Альянс Україна", що займається видачею кредитів. Заручницю вдалося звільнити, але злочинець завдав жінці декілька ножових поранень. Нальотчик вимагав негайно перевести на його картковий рахунок 50 тис. грн.