ua en ru

Озброєна група в будівлі поліції в Єревані спростувала захоплення медиків

Озброєна група в будівлі поліції в Єревані спростувала захоплення медиків Фото: поліція Вірменії

Разом з тим, особи, які захопили будівлю поліції в Єревані, вимагають, щоб до них приїхали глава МОЗ Вірменії та інші лікарі

Озброєна група людей, яка захопила будівлю поліції в Єревані (Вірменія), спростувала інформацію про захоплення бригади швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє видання HayastanNews з посиланням на заяву члена опозиційної громадянської ініціативи "Установчий парламент" Алека Енигомшяна.

Так, Енигомшян повідомив, що, за словами членів угруповання, лікарі не є заручниками і вони "зможуть спокійно піти, коли їх змінить інша бригада медиків".


Крім того, він додав, що на територію захопленої будівлі поліції в Єревані знаходиться поранений член угруповання, а медики вже третій день туди не приходять.

"Лікарі там - не заручники, вони знаходяться в нормальних умовах нарівні з членами групи", - заявив Енигомшян, підкресливши, що говорити про заручників неприпустимо.

Разом з тим, "Новини-Вірменія" повідомило, що, особи, які захопили будівлю поліції в Єревані, висунули умову при якій відпустять лікарів.

Так, вони вимагають, щоб до них приїхали глава МОЗ Вірменії та інші лікарі, щоб на місці провести операцію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Єревані озброєна група, яка утримує будівлю поліції, захопила в заручники бригаду швидкої допомоги.