ua en ru

У Волинській області зловмисник пропонував хабар прокурору за підміну вилученого бурштину

У Волинській області зловмисник пропонував хабар прокурору за підміну вилученого бурштину Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Наразі зловмисника затримано

У Волинській області зловмисник пропонував хабар прокурору за підміну вилученого бурштину. Про це йдеться у повідомленні генерального прокурора України Юрія Луценка у Facebook.

"Слідчими прокуратури Волинської області спільно з УЗЕ області та СБУ у Волинській області затримано "на гарячому" правопорушника, який надав хабар в сумі 5 тисяч доларів прокурору за підміну речових доказів - вилученого у кримінальному провадженні незаконно видобутого каменю бурштину вагою близько 30 кг", - повідомив він.

Наразі зловмисника затримано.

ЗМІНИ Слідчими прокуратури Волинськоі області спільно з УЗЕ області та СБУ у Волинській області затримано "на гарячому"...

Опубліковано Юрієм Луценком 24 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луцьку співробітники Управління захисту економіки у Волинській області припинили незаконну діяльність підпільного цеху по обробці бурштину. Правоохоронці вилучили 80 кг бурштину, який після обробки вивозили за межі України.

В ході проведення обшуків співробітники поліції вилучили 80 кг необробленого і обробленого бурштину-сирцю різної фракції, обладнання для ручної обробки, ваги, чорнові записи. Зараз правоохоронцями встановлюються канали надходження та збуту бурштину.