ua en ru

У Волинській області на хабарі у 130 тис. гривень затримали слідчого поліції

У Волинській області на хабарі у 130 тис. гривень затримали слідчого поліції Фото: слідчого поліції затримали на хабарі (РБК-Україна)

Слідчий і колишній експерт вимагали гроші за закриття кримінальної справи

У Волинській області на отриманні 130 тис. гривень хабара затримали слідчого поліції та колишнього співробітника експертно-криміналістичного центру. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Волинської області.

Повідомляється, що правоохоронці затримали під час одержання 130 тис. гривень неправомірної вигоди слідчого поліції і колишнього експерта обласного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

"Гроші вони вимагали за вирішення питання про закриття кримінального провадження за фактом незаконного заняття гральним бізнесом і складання відповідного висновку експертами науково-дослідного експертно-криміналістичного центру щодо вилученого в ігрових залах обладнання. Зараз тривають інші невідкладні слідчі дії", - йдеться в повідомленні.

altalt

Фото: поліцейського затримання на хабарі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі поліцейського затримали на хабарі. Співробітник поліції вимагав 10 тисяч гривень за непритягнення підозрюваного до кримінальної відповідальності.