ua en ru

У Волинській області СБУ затримала адвоката, який вимагав хабар зі свого клієнта

У Волинській області СБУ затримала адвоката, який вимагав хабар зі свого клієнта Фото: СБУ

Адвокат вимагав хабар у розмірі 1000 доларів США

Слідчі прокуратури Волинської області та Служби безпеки України (СБУ) в Волинській області затримали адвоката, який вимагав хабар у розмірі 1000 доларів зі свого клієнта. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган Facebook.

"Слідчими прокуратури Волинської області та УСБУ в області викрили і затримали на гарячому адвоката, який шахрайським шляхом вимагав та отримав 1000 доларів США від свого клієнта під виглядом неправомірної вигоди для судді і прокурора за прийняття позитивного рішення у кримінальному провадженні", - йдеться в повідомленні.

На даний момент тривають слідчі дії. Питання про оголошення підозри і обрання запобіжного заходу вирішується.

П'ЯТНИЧНИЙ ХАБАРНИК - АДВОКАТ Слідчими прокуратури Волинської області та УСБУ в області викрито та затримано на гарячом...

Опубліковано Ларисою Сарган 21 квітня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні Галицький районний суд Львова заарештував заступника генерального директора ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького". Його затримали при отриманні 40 тис. гривень неправомірної вигоди, і обрали запобіжний захід у вигляді арешту з визначенням застави у розмірі 128 тис. гривень.