ua en ru

У Волинській області внаслідок зіткнення мікроавтобусу з мотоциклом загинули двоє людей

У Волинській області внаслідок зіткнення мікроавтобусу з мотоциклом загинули двоє людей Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Крім того, внаслідок ДТП ще двоє людей отримали поранення

У Волинській області на автодорозі сполученням Любешів-Велика Глуша внаслідок зіткнення мікроавтобусу з мотоциклом загинули двоє людей. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Волинській області.

Як зазначається, аварія сталася вчора, 7 жовтня, між селами Бихів та Цир, де автомобіль Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся із мотоциклом SkyBike.

"Автопригода трапилася близько першої години ночі. За кермом автомобіля перебував 33-річний житель Любешівського району. Водій допустив лобове зіткнення із мотоциклом SkyBike, під керуванням 16-річного жителя цього ж району. У результаті ДТП водій та 18-річний пасажир мотоциклу загинули на місці", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що внаслідок аварії водій авто та його 27-річний пасажир отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

Наразі за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Фото: ДТП у Волинській області (vl.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на під’їзній автодорозі до Львова водій автомобіля наїхав на двох жінок, які стояли на зупинці громадського транспорту.

Також повідомлялося, що під Києвом легковий автомобіль зіткнувся з маршруткою, водій легкового автомобіля загинув на місці.