ua en ru

У Волинській області викрили групу, яка незаконно ввозила б/в авто

У Волинській області викрили групу, яка незаконно ввозила б/в авто Фото: прокуратура України (УНІАН)

Затримано двох членів злочинної групи

Співробітниками прокуратури Волинської області спільно з департаментом захисту Національної економіки поліції викрили організовану злочинну групу, які протягом 2016-2017 років ввезли на територію України понад 100 транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Повідомляється, що члени угруповання використовували спеціально створене фіктивне підприємство. За сприяння окремих посадових осіб митниці, незаконно, шляхом підробки документів, ввезли в Україну понад 100 транспортних засобів стандарту Євро-4, які, згідно з чинним митним не підлягали імпорту.

"Після ввезення зловмисники організовували розмитнення транспортних засобів на підставі підроблених документів за стандартом Євро-5 і подальшу державну реєстрацію з метою відчуження третім особам і, як наслідок, заволодівали коштами постраждалих", - йдеться в повідомленні.

В ході санкціонованих судом обшуків виявлено документи з ознаками підробки, печатки, комп'ютерну та іншу техніку, що є знаряддями і засобами вчинення злочинів.

Зазначено, що двоє членів злочинної групи затримано.

altaltalt

Фото: правоохоронці викрили організовану злочинну групу (http://www.gp.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області співробітники Держприкордонслужби спільно з співробітниками СБУ та прокуратурою викрили схему незаконного переміщення через державний кордон України препаратів російського виробництва, які містять психотропні речовини.