ua en ru

У Волинській області на пішохідному переході трактор на смерть збив дитину

У Волинській області на пішохідному переході трактор на смерть збив дитину Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Волинській області вчора вранці, 17 жовтня 2017 року, на пішохідному переході трактор на смерть збив дитину. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Як зазначається, подія трапилася вчора близько 8:20 по вулиці Незалежності у селі Пульмо Шацького району, де 48-річний місцевий мешканець поблизу дитячого садочка скоїв наїзд на 6-річну дівчинку.

"Водій трактора допустив наїзд на пішохода, яка рухалася по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок автопригоди дівчинка загинула на місце події", - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія трактора наразі затримано, вирішується питання про оголошення йому про підозру в інкримінованому злочині. Чоловікові загрожує від трьох до восьми років тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

altalt

Фото: місце події (vl.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій області в ході ДТП загорівся автомобіль, постраждали 8 осіб.