ua en ru

У Вінницькій області в ході ДТП загорівся автомобіль, є постраждалі

У Вінницькій області в ході ДТП загорівся автомобіль, є постраждалі Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Внаслідок аварії постраждали 8 осіб

У Вінницькій області в ході дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) загорівся автомобіль, внаслідок аварії постраждали 8 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Як зазначається, аварія сталася сьогодні близько 10 години ранку на автошляху поблизу м. Липовець, де автомобіль "Део Ланос" зіткнувся з автомобілем "Газель", після чого загорівся "Део Ланос".

Попередньо встановлено, що водій "Део Ланос" не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де врізався в "Газель", внаслідок удару "Део Ланос" загорівся.

"Наразі на місці події проведені першочергові слідчі дії. Поліція зясовує причини та обставини ДТП. До лікарні було доставлено вісім осіб, які перебували в транспортних засобах. Двоє людей з травмами госпіталізовані, решта після надання медичної допомоги відпущені додому", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, за фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

altaltalt

Фото: ДТП (vn.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві сталася аварія за участю нетверезого співробітника Печерського управління поліції.