ua en ru

У Волинській області автомобіль врізався в запряжену кіньми віз, є постраждалі

У Волинській області автомобіль врізався в запряжену кіньми віз, є постраждалі Фото: ДТП (torange.biz)

В результаті ДТП постраждали п'ятеро людей, з них двоє дітей

У Волинській області автомобіль врізався в запряжену кіньми віз, в результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали п'ять осіб. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції області.

Повідомляється, що 11 вересня близько 9:00 вечора на автодорозі "Нововолинськ-Балта" поблизу села Пирванче автомобіль Opel Vectra врізався в запряжену кіньми віз. В результаті ДТП травмувалося п'ятеро людей, з них двоє дітей. Двох дорослих пасажирів госпіталізували у відділення травматології районної лікарні.

Зазначено, що за кермом автомобіля знаходився 42-річний житель райцентру Горохів. Під час роз'їзду із зустрічним транспортом він допустив зіткнення автомобіля.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Черче Івано-Франківської області автомобіль влетів у зупинку, в результаті чого загинула 1 людина та ще 4 травмовано.