ua en ru

У Волинській області авто зіткнулося з лісовозом, є жертви

У Волинській області авто зіткнулося з лісовозом, є жертви Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

За фактом аварії відкрили справу

У Волинській області в районі Ковеля легковий автомобіль зіткнувся з лісовозом, є жертви. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції у Волинській області у Facebook.

"Вчора ввечері у селищі Голоби Ковельського району автомобіль Mercedes-124 врізався у вантажівку "ЗІЛ-131", який рухався в попутному напрямку. Двоє пасажирів легкового автомобіля загинули на місці пригоди, водій та ще один пасажир цього ж транспортного засобу госпіталізовано", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, дорожньо-транспортна пригода (ДТП) сталася о 18:00 на автодорозі сполученням "Луцьк-Ковель" на вулиці Луцькій.

Наголошується, що в наслідок ДТП загинули 58-річна та 42-річний жителі Шацька, які були пасажирами легкового авто від отриманих травм. Водія Mercedes-124 і 54-річну його пасажирку госпіталізували в реанімацію Ковельської центральної районної лікарні.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб

Поліція Волині розслідує обставини смертельного ДТП у Ковельському районі Вчора ввечері у селищі Голоби Ковельського ...

Опубліковано Поліція Волині 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сталося масштабне ДТП за участю чотирьох автомобілів. Постраждала вагітна жінка.