ua en ru

У Волинській обл. правоохоронці вилучили арсенал боєприпасів

У Волинській обл. правоохоронці вилучили арсенал боєприпасів Фото: МВС

Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі

У Волинській обл. правоохоронці вилучили боєприпаси у місцевого мешканця. За незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Як зазначається, зброю та набої оперативники вилучили під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні волинянина.

"У квартирі 29-річного жителя селища Голоби правоохоронці вилучили 322 набої різного калібру, пневматичний пістолет марки "Браунінг", пістолет невстановленої марки без затвора, два штик ножі, ніж з переламаною рукояткою, предмет схожий на корпус авіаційної бомби, димову шашку, поліетиленовий пакет із речовиною білого кольору невідомого походження", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що весь вилучений арсенал направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

"Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування", - повідомив начальник Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Іван Тусь.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Полтавській обл. правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів.