ua en ru

На Волині зіткнулись вантажівка, мікроавтобус, і три легкових автомобілі, є постраждалі

На Волині зіткнулись вантажівка, мікроавтобус, і три легкових автомобілі, є постраждалі Фото: на Волині зіткнулись 5 автомобілів

Внаслідок інциденту постраждала дворічна дитина і двоє дорослих

Близько 8 години ранку на автодорозі сполученням "Ковель-Луцьк", поблизу залізничного переїзду в селищі Голоби зіткнулись п`ять автомобілів, внаслідок інциденту постраждала дворічна дитина і двоє дорослих. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України в Волинській області.

Поліцейські з’ясували, що громадянин Польщі (56 років), керуючи автомобілем "Volvo", поблизу залізничного переїзду в селищі Голоби, здійснив зіткнення з останнім автомобілем колони, яка очікувала відкриття залізничного переїзду. Внаслідок зіткнення мікроавтобус "Volkswagen crafter" під керуванням жителя Рівненської област від удару заїхав на дах автомобіля "Славута". Після удару "Славута" зіткнулась із автомобілем "Mercedes", який через це врізався у вантажівку "DAF" під керуванням жителя Чернігівської області.

За попередньою інформацією, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажирка автомобіля "Славута" отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані до лікарні. Також отримала тілесні ушкодження дворічна дитина, їй госпіталізація не знадобилася.

altaltaltalt

Фото: на Волині зіткнулись 5 автомобілів

"На місці працює слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В ході слідства будуть з’ясовані усі обставини автопригоди", - повідомляє поліція.

Нагадаємо, на автошляхах України за добу загинули 4 особи. Ще 50 осіб отримали травми.