ua en ru

Волонтер Стельмах звільнилася з департаменту держзакупівель Міноборони

Волонтер Стельмах звільнилася з департаменту держзакупівель Міноборони Фото: Неллі Стельмах

Волонтер не стала критикувати колишніх роботодавців

Волонтер Неллі Стельмах написала заяву про звільнення з посади заступника директора департаменту з держзакупівель і поставок матеріальних ресурсів Міністерства оборони. Про це волонтер написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Минулої п'ятниці я зачинила за собою одні двері - і написала заяву про відхід з Міністерства оборони. Майже за рік зроблений божевільний обсяг роботи (це навіть якщо не вважати період чисто волонтерської діяльності). На початку січня я з жахом і відчаєм дивилася на цифри зведень про наявність (або скоріше - відсутность) одягу-взуття-броників-касок-наметів-бензину на складах і зіставляла їх з цифрами хвилі мобілізації, що наближалася, а зараз, думаю, тільки сліпий не бачить змін, і звіти про запаси показують інше", - повідомила Стельмах.

При цьому вона не стала критикувати колишніх роботодавців. "Я особисто зробила майже все, що змогла, організовуючи закупівлі для воюючої армії в умовах законодавства мирного часу і постійно мінливих правил гри. Критикувати Міністерство не буду - це ніколи не було моєю метою, як і посади, які я займала", - підкреслила волонтер.

Эстафета (философское)…Прежде чем читать мой пост, прочитайте статью по ссылке.В прошлую пятницу я закрыла за собой ...

Posted by Нелли Стельмах on 5 ноября 2015 г.

Варто відзначити, що Стельмах очолила вказаний департамент у січні 2015 р. Волонтер поєднувала керівництво департаментом з посадою голови тендерного комітету. У такому режимі вона пропрацювала до квітня цього року.

Нагадаємо, у червні Стельмах повідомляла, що держфінансування речового забезпечення ЗСУ покриває 55% потреб.