ua en ru

З військової частини у Житомирській області вкрали 5 автоматів АКС-74

З військової частини у Житомирській області вкрали 5 автоматів АКС-74 Ілюстративне фото (з відкритих джерел)

Також невідомі вкрали 5 пістолетів

У військовій частині в Житомирській області невідомі вкрали зброю - 5 пістолетів та 5 автоматів АКС-74. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Військової прокуратури Центрального регіону.

Зазначається, що у ніч з на 20 вересня 2018 року після проведення навчальних стрільб у окремій розвідувальній роті однієї з мотострілецьких бригад, яка дислокується у Новоград-Волинському, група невідомих викрала зброю - 5 пістолетів та 5 автоматів АКС-74.

"На місці скоєння цього злочину працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Житомирського гарнізону, оперативно-слідча група ГУ Нацполіції в Житомирській області, співробітники відділу військової контррозвідки Департаменту КР СБУ та військової служби правопорядку", - повідомили в прес-службі.

Сьогодні ж внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 410 ККУ. До проведення першочергових слідчих дій залучені спеціалісти криміналістичної та кінологічної служб поліції, а також співробітники СБУ.

Нагадаємо, 19 вересня 2018 року співробітники Служби безпеки України блокували незаконний збут зброї у Кривому Розі (Дніпропетровська область). Мешканець Кривого Рогу скуповував для перепродажу зброю та боєприпаси, частина з яких була незаконно вивезена з Донбасу