ua en ru

Військовий вертоліт у Німеччині врізався в будинок, загинула людина

Військовий вертоліт у Німеччині врізався в будинок, загинула людина Фото: вертоліт бундесверу ((flickr.com-yetdark))

У Баварії вертоліт врізався в будівлю диспетчерського пункту

Вертоліт бундесверу на аеродромі в Хасфурте в Баварії врізався в будівлю диспетчерського пункту, одна людина загинула. Про це повідомили правоохоронці, передає Washingtonpost.

Зокрема, як повідомляє видання, в поліції округу Нижня Франконія і прокуратури міста Бамберг повідомили, що армійський транспортний вертоліт в понеділок приземлився в аеропорту для дозаправки. Однак під'їжджаючи до топливозаправочному пункту, вертоліт зачепив лопатями стіну будівлі диспетчерського пункту.

В результаті цієї аварії, один з уламків потрапив у 60-річного співробітника аеропорту, який знаходився неподалік. Співробітник аеропорту отримав серйозні травми і був госпіталізований. У ніч на вівторок стало відомо, що він помер.

В прес-релізі правоохоронців повідомляється, що інших постраждалих немає, при цьому збитки в результаті інциденту, за попередніми оцінками, може скласти кілька мільйонів євро.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, біля села Чернышовка Шишацького району Полтавської області сьогодні, 10 квітня, під час авіахімічні робіт впав вертоліт Мі-2. На борту вертольота знаходилися два пілоти.