ua en ru

У військових РФ вилучають документи для приховування їх присутності на Донбасі, - розвідка

У військових РФ вилучають документи для приховування їх присутності на Донбасі, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (mykolaivka-rada.gov.ua)

На заміну вилучених документів їм видають "паспорти" ДНР

У військовослужбовців Російської Федерації вилучають паспорти та військові квитки для приховування їх присутності на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"З метою приховування фактів перебування на тимчасово окупованих територіях Сходу України військовослужбовців ЗС РФ та російських найманців продовжується вилучення особистих документів (паспортів та військових квитків)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на заміну вилучених документів їм видають "паспорти" ДНР.

"На заміну вилучених документів у 1 АК (Донецьк) ЗС РФ у позачерговому порядку здійснюється оформлення та видача паспортів т.зв. ДНР за наданими списками підрозділів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі п'яні охоронці ватажка бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) Олександра Захарченка напали на російських військових.