ua en ru

Зовнішні блокпости Горлівки охороняють російські військові

Зовнішні блокпости Горлівки охороняють російські військові Фото: Дмитро Тимчук

При цьому терористи продовжують посилювати гарнізон міста

Зовнішні блокпости Горлівки, яка захоплена бойовиками самопроголошеної "Донецької народної республіки", охороняють військовослужбовці Збройних сил Російської Федерації. Про це повідомляє лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук в Facebook.

"У районі н. п. Горлівка на зовнішніх блок-постах несення служби здійснюють військовослужбовці ЗС РФ. Фіксується вивіз членів сімей місцевих бойовиків в РФ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що в зоні АТО бойовики продовжують посилення "Горлівського гарнізону". Зокрема, в район н. п. Озерянівка (південно-західна околиця Горлівки) перекинута бронегруппа - 4 од. БМП- 2 та 2 од. БМП-1. У цей же район, за попередніми даними, перекинутий танковий взвод бойовиків. На схід Горлівки (ближче до траси Луганськ - Донецьк) розгорнута бригадна артилерійська група.

"Терористи організували активне підвезення боєприпасів до її позицій зі р-ну Дебальцеве - до 40 рейсів вантажного автотранспорту на добу", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течение суток сразу на нескольких участках линии разграниче...

Posted by Дмитрий Тымчук on 11 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генштаб ЗСУ знайшов докази присутності громадян РФ серед бойовиків на Донбасі.