ua en ru

Військові РФ на Донбасі під дією наркотиків обстріляли власні позиції, один загиблий

Військові РФ на Донбасі під дією наркотиків обстріляли власні позиції, один загиблий Фото: Фото: бойовики на Донбасі (ednist.info)

Ще двоє військових РФ отримали поранення

Військовослужбовці Російської Федерації на Донбасі під дією наркотиків обстріляли власні позиції, внаслідок чого один російський військовий загинув. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Як зазначається, у підрозділах військових РФ на Донбасі відмічається подальше зниження морально-психологічного стану військових, збільшення випадків вживання алкоголю та наркотичних речовин під час виконання бойових завдань, що призводить до втрат особового складу.

"Мінометним розрахунком 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) здійснено обстріл сусідніх позицій, у результаті якого одного військовослужбовця вбито та двох поранено. За результатом службового розслідування командуванням полку встановлено, що на момент інциденту мінометники знаходились у стані наркотичного оп’яніння", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, при огляді особистих речей військових виявлено велику кількість наркотичного анальгетика "Трамадол" російського виробництва.

Військові РФ на Донбасі під дією наркотиків обстріляли власні позиції, один загиблий

Фото: запис Голового управління розвідки Міноборони у Facebook

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командування РФ на Донбасі приховано вводить новий порядок ротації військових з передових позицій.