ua en ru

До блокади Донбасу долучилися військовослужбовці ЗСУ, - нардеп

До блокади Донбасу долучилися військовослужбовці ЗСУ, - нардеп Фото: військовослужбовці ЗСУ приєдналися до блокади

Військові 16 батальйону 58 бригади ЗСУ оголосили про участь у блокаді

Військовослужбовці 16 батальйону 58 бригади ЗСУ оголосили про участь у блокуванні залізниці. Про це на сайті партії "Блок Петра Порошенка" повідомила депутат фракції партії "Блок Петра Порошенка" Тетяна Ричкова.

Депутат зазначила, що такі дії не мають нічого спільного з боротьбою проти ЛНР або ДНР, а лише завдають шкоди економіці України.

"Сьогодні діючі військовослужбовці, які несуть службу у 16 батальйоні 58 бригади Збройних Сил України, оголосили про участь у блокуванні залізничної дороги, яка з’єднує Україну та окуповані території", - заявила депутат.

Ричкова також зазначила, що вже направила депутатське звернення до Міністерства оборони, Генерального прокурора, а також голові Служби безпеки України, з проханням дати юридичну оцінку діям військових.

"Я вже направила депутатське звернення до Міністра оборони України, до Генерального Прокурора та Голови Служби безпеки України, з вимогою дати юридичну оцінку діям військовослужбовцям Збройних Сил України, які будуть брати участь у блокуванні залізничного сполучення з окупованими територіями і притягнути їх до відповідальності", - заявила Ричкова

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністр енергетики Ігор Насалик допустив повстання шахтарів на окупованих територіях через блокаду залізниць.