ua en ru

Військова прокуратура затримала на хабарі полковника Держприкордонслужби

Військова прокуратура затримала на хабарі полковника Держприкордонслужби Фото: хабар

Полковник отримав 6,5 тис. гривень після укладання договорів на поставку продукції у військову частину

Військова прокуратура затримала на хабарі в сумі 6500 гривень заступника начальника Чернігівського прикордонного загону – начальника відділу забезпечення. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

"Полковник Держприкордонслужби вимагав та отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду в сумі 6500 грн. за сприяння в укладенні договорів на поставку продуктів харчування особового складу Чернігівського прикордонного загону. Зазначені кошти в сумі 6500 грн. офіцер отримав після укладення договорів поставки продукції у зазначеної військової частини", - йдеться в повідомленні.

В ході проведення особистого обшуку у підозрюваного виявлено та вилучено зазначену неправомірну вигоду, отриману від приватного підприємця.

Військовослужбовець поміщений в ізолятор тимчасового утримання Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського міського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

В даний час готуються матеріали до суду щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, 25 грудня Військова прокуратура Південного регіону за матеріалами Управління захисту економіки в Запорізькій області Департаменту захисту Національної економіки поліції України затримала за вимагання та одержання неправомірної вигоди у сумі 15 тис. гривень керівника структурного підрозділу Національної гвардії України.