ua en ru

У військкоматі Білгород-Дністровського вночі стався вибух

У військкоматі Білгород-Дністровського вночі стався вибух Фото: місце події

Постраждалих немає

У військкоматі Білгород-Дністровського (Одеська область) у ніч з 6 на 7 жовтня прогримів вибух. Про це повідомляє "Репортер" з посиланням на ГУ МВС України в Одеській області.

Повідомлення про вибух надійшло близько 3 годин ночі. Туди одразу ж виїхали кінологи та експерти-вибухотехніки.

"За попередніми даними, на підвіконня будівлі було встановлено безоболонковий вибуховий пристрій в тротиловому еквіваленті 200 грамів. Пошкоджені вікна і підвіконня, постраждалих немає", - заявив прес-секретар відділення міліції Ганна Пенчева.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 вересня біля будівлі Служби безпеки України в Одесі стався вибух. В результаті вибуху пошкоджено двері, вікна та фрагменти фасаду будівлі СБУ, вибиті шибки, місцями і віконні рами в будинках на прилеглих кварталах, постраждали кілька припаркованих автомобілів.

"О п'ятій ранку в міліцію надійшло повідомлення про те, що в центральній частині міста прогримів вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Встановлено, що в результаті вибуху пошкоджено адміністративна будівля УСБУ в Одеській області", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Одеській області.