ua en ru

Води в Авдіївці вистачить до завтрашнього ранку, - МінАТО

Води в Авдіївці вистачить до завтрашнього ранку, - МінАТО Фото: Авдіївка

СЦКК чекає узгодження заявки на ремонт від бойовиків сьогодні ввечері

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб (МінАТО) заявили, що запасу води в резервуарі в місті Авдіївка Донецької області вистачить на вечір 5 червня і ранок 6 червня 2017 року. Про це прес-служба МінАТО повідомила в Twitter.

"Води в резервуарі вистачить на вечір 5 червня і ранок 6 червня. Співробітники Адветистского Агентства Допомоги та Розвитку (ARDA) доставлять в Авдіївку 918 бутлів води. Завтра, з 10:00 до 15:00 біля стадіону будуть видавати питну воду для побутових потреб мешканців міста", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, Спільний центр по контролю і координації очікує узгодження заявки на проведення ремонтних робіт з боку бойовиків сьогодні ввечері. У ДСНС заявляють про готовність взяти участь у розмінуванні об'єктів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, що місто Авдіївка Донецької області на даний момент забезпечене питною і технічною водою.