ua en ru

Vodafone запустив 3G в Івано-Франківську та Херсоні

Vodafone запустив 3G в Івано-Франківську та Херсоні Фото: Vodafone в Україні (AFP)

За ніч найактивніші користувачі швидкісного мобільного Інтернету в цих містах завантажили 1,77 ТБ трафіку

Британський мобільний оператор Vodafone у ніч на п'ятницю, 11 грудня 2015 року, запустив власну 3G-мережу в Івано-Франківську та Херсоні. Про це сьогодні повідомили у прес-службі компанії.

Відтепер місцеві абоненти Vodafone і "МТС Україна" зможуть скористатися послугою доступу до Інтернету на високій швидкості з використанням технології HSPA+.

Як зазначається, найактивніші користувачі швидкісного мобільного Інтернету в цих містах встигли за ніч завантажити 1,77 терабайтів 3G-трафіку.

Так, абоненти в Івано-Франківську обрали перевірку швидкості за допомогою спід-тестів і слухали нічний ефір інтернет-радіо.

Приємності для абонентів в Івано-Франківську: 3G мережу запущено, вітаємо!

Опубліковано Vodafone Ukraine 11 грудня 2015 р.

Жителі Херсона, своєю чергою, перевіряли нові швидкості, переглядаючи відео на YouTube і обмінюючись враженнями в соціальних мережах.

Херсон також готовий до високих швидкостей. 3G вже у вас! Налітай :)

Опубліковано Vodafone Ukraine 11 грудня 2015 р.

При будівництві мережі мобільний оператор використовував сучасне обладнання технології single RAN виробництва компанії Huawei в Херсоні і ZTE в Івано-Франківську.

Нагадаємо, вчора Vodafone запустив 3G в Полтаві, раніше - у Сумах, Миколаєві, Львові, Чернігові, Ужгороді, Мукачевому, Буковелі, Чернівцях, Одесі, Луцьку, а також приступив до поетапного запуску мережі в Києві.