ua en ru

Vodafone запустив 3G-мережу в Полтаві

Vodafone запустив 3G-мережу в Полтаві Фото: Vodafone в Україні

Високошвидкісний Інтернет доступний полтавським абонентам Vodafone і "МТС Україна" з 10 грудня

Британський мобільний оператор Vodafone у четвер, 10 грудня 2015 року, запустив у комерційну експлуатацію 3G-мережу в Полтаві. Про це сьогодні повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначається, тепер полтавські абоненти Vodafone і "МТС Україна" зможуть скористатися послугою доступу до Інтернету на високій швидкості з використанням технології HSPA+.

"Полтавці вже сьогодні можуть миттєво відкривати інтернет-сторінки, дивитися потокове відео на YouTube, слухати в дорозі улюблену радіостанцію через Інтернет, швидко завантажувати відео прямо з телефону в соціальні мережі, слухати аудіотреки із соцмереж або пройти інноваційним туристичним маршрутом "Стежка легенд". Маршрут прокладено за допомогою стрілок і спеціальних табличок із QR-кодами, зчитуючи які за допомогою смартфона можна самостійно дізнатися історію найближчого об'єкта - площі, будинки, пам'ятника", - йдеться в повідомленні.

У Полтаві з'явився 3G європейської якості! Не сидіть вдома, на вулиці стільки цікавого, чим можна поділитися з мережею :)

Опубліковано Vodafone Ukraine 10 грудня 2015 р.

Нагадаємо, вчора Vodafone запустив 3G у Сумах, раніше - в Миколаєві, Львові, Чернігові, Ужгороді, Мукачевому, Буковелі, Чернівцях, Одесі, Луцьку, а також приступив до поетапного запуску мережі в Києві.