ua en ru

"Вода Донбасу" скорочує обсяги подачі води в регіоні

"Вода Донбасу" скорочує обсяги подачі води в регіоні

Донецька фільтрувальна станція відновила роботу - з 10 квітня питна вода подається в міста Донецьк і Авдіївка. Про це повідомили у прес-службі Донецької облради.

В Авдіївці всі споживачі забезпечені питною водою. Проводяться аварійно-відновлювальні роботи на насосних станціях і водопровідних мережах міста.
У зв'язку з пошкодженням Другого Донецького водопроводу в районі Донецької фільтрувальної станції питна вода не подається до Ясинуватої та Ясинуватського району.

Як повідомляється, до теперішнього часу не дано дозвіл на проведення ремонтних робіт на напірних трубопроводах каналу "Сіверський Донець-Донбас" (СДД) в районі пгт. Майорське. Компанія не може збільшити подачу технічної води на Маріуполь, який зараз забезпечується з Старо-Кримського водосховища.

"Враховуючи всі ці обставини, Компанія вимушена скоротити на 15% обсяги подачі води у всі міста Донбасу, які використовують воду з СДД, в тому числі в міста Волноваха, Вугледар, Докучаєвськ і Красноармійський район", - йдеться в повідомленні облради.

Нагадаємо, тарифи на воду для населення піднімуться з 1 травня.