ua en ru

Під час новорічних та різдвяних свят потяги перевезли 60 тис. 609 пасажирів

Під час новорічних та різдвяних свят потяги перевезли 60 тис. 609 пасажирів. Про це стало відомо в результаті підведення підсумків виконання доручень віце-прем'єр-міністра України Олександра Вілкула, щодо організації безперебійної роботи систем життєзабезпечення та транспорту в святкові дні, повідомляє прес-служба віце-прем'єра України.

За наданою в уряд інформацією свята пройшли без серйозних надзвичайних подій.
"Значних проблем не було, дрібні технічні аварії максимально оперативно ліквідовувалися комунальними службами на протязі не більше доби", - повідомив міністр регіонального розвитку Геннадій Темнік.

Міністр інфраструктури Володимир Козак доповів віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу про роботу швидкісних потягів "Інтерсіті плюс" виробництва компанії Hyundai.

"Швідкисне сполучення у цей, традиційно напружений для залізничних перевезень період, працювало у плановому режимі. Не було зафіксовано затримок у русі потягів, а також технічних проблем з рухомим складом. З 1 січня 2013 р. не було жодної аварійної ситуації з потягами Hyundai", - сказав Козак.

Загалом під час новорічних та різдвяних свят потяги перевезли 60 тис. 609 пасажирів. Заповнення пасажирами потягів складало від 80 до 100%.

Нагадаємо, що на початку року Вілкул поставив перед керівництвом "Укрзалізниці" та представниками компанії Hyundai завдання з якнайшвидшої організації якісного технічного обслуговування потягів "Інтерсіті Плюс", та приведення їх у повну відповідність до експлуатаційних вимог в умовах України.

Читайте також: Постраждалі пасажири поїздів Hyundai підготували судовий позов проти залізничників